11. 2. 2024, 18:52 | Vir: STA

Celjanka razgrajala po trgovinah: z nohti opraskala prodajalko, ukradla cigarete, metala izdelke in celo napadla stranko

Žiga Živulović Jr./Bobo

Celjski policisti so zadnje dni imeli polne roke dela s 55-letnico, ki je razgrajala po trgovinah.

Celjski policisti so v zadnjih dneh trikrat pridržali 55-letnico, ki je kršila javni red in mir, zaradi sumov storitve kaznivih dejanj pa jo bodo kazensko ovadili. Ženska je prodajalko opraskala po obrazu in ukradla cigarete, v drugi trgovini ni želela plačati sendviča, s polic je metala izdelke, napadla stranko in grozila zaposlenim.

Kot so pojasnili na Policijski upravi Celje, je 55-letna občanka v enem primeru v trgovini v centru mesta napadla prodajalko, jo opraskala po obrazu in ukradla cigarete. V drugi trgovini je vzela sendvič, ga v trgovini pojedla, plačati pa ga ni hotela. Napadla je tudi eno od strank v trgovini, odpirala prehranske izdelke in jih metala s polic in se nasploh neprimerno vedla. V soboto zvečer se je ženska nedostojno vedla tudi na enem od bencinskih servisov v Celju, kjer je metala stvari s polic in grozila zaposlenim.

Zaradi več kršitev javnega reda in miru so ji policisti izdali plačilne naloge. Zaradi sumov storitve kaznivih dejanj pa jo bodo kazensko ovadili, so navedli v sporočilu celjske policijske uprave.