R. K. | 2. 8. 2022, 12:34

Policisti prijeli osumljenca drzne tatvine: je kateri od ukradenih predmetov vaš?

Aleksandra Saša Prelesnik/Profimedia/fotomontaža

Če ste med oškodovanci ali poznate lastnika predmetov, vas pozivajo, da čim prej pokličete na policijsko postajo.

Gorenjski policisti so odvzeli prostost moškemu, ki ga sumijo več tatvin. Ob tem so objavili tudi fotografije domnevno ukradenih predmetov. Morebitne lastnike, ki bi svoje predmete na fotografijah prepoznali, vabijo, naj se oglasijo. 

PU Kranj

Lastniki predmetov naj pokličejo na radovljiško policijsko postajo

Policisti moškega sumijo tatvine zaklenjenega mopeda in drzne tatvine iz stanovanjske hiše na območju Radovljice. Kot so sporočili, so pri njem našli tudi predmete, ki so domnevno last drugih oškodovancev. Če kdo prepozna lastnika ukradenih predmetov na priloženih fotografijah ali pa je sam lastnik, policija prosi, da jih čim prej pokliče na Policijsko postajo Radovljica na telefonsko številko (04) 537 78 00. Pokliče lahko tudi na interventno številko 113.

Bobo

Kako se pred nepridipravi najučinkoviteje zaščititi?

Pred tatovi in vlomilci na domačem naslovu se je sicer najbolje zavarovati preventivno. Nasvete, kako morebitne tatove najučinkoviteje odvrniti od tega, da nam vlomijo v hišo, je nedavno v spletnem pogovoru na portalu Reddit delilo več nekdanjih vlomilcev. Preverite njihove protivlomilske nasvete v spodnjem članku, saj lahko še kako prav pridejo tudi vam. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol