N. V. | 18. 10. 2022, 10:01

Delite in pomagajte očetu najti 11-letno hčer, ki je pogrešana že skoraj leto

Spletna stran/Najdimo Julijo

Deklico išče tako domača kot mednarodna policija, a je za njo izginila vsaka sled. 

Skoraj eno leto po izginotju 11-letne Julije Pogačar in njene mame Melise Smrekar iz Radomelj je oče Peter Pogačar še zmeraj v skrbeh glede tega, kaj se je z njima zgodilo in kaj se skriva za njunim izginotjem. Sprašuje se, ali je mati s hčerko "pobegnila" namerno. Deklica Julija je med drugim sestrična našega kolesarskega asa Tadeja Pogačarja. 

Za njima je vsaka sled izginila 30. oktobra lani, uradno ju slovenska in mednarodna policija išče od 3. novembra lani. 

Lovile so ju temne sile

Melisa Smrekar je že vsaj od leta 2013 v stiku z Lano Praner, vodjo sekte Lana Praner z Gospodi. "Lana in njeni pripadniki so hudi teoretiki zarot in verjamejo, da nas hočejo bogati zasužnjiti, da je 5G signal nevaren, da nam s testiranji in cepljenji proti covidu-19 v telo vstavljajo čipe, da letala s t. i. chemtrails na nas spuščajo strupe, in še bi lahko našteval. Ker je Melisa Julijo redno jemala s seboj na delavnice Lane Praner in jo indoktrinirala z njihovimi nazori, je tudi Julija verjela v vse našteto. Melisa je prepričana, da je z begom sebe in Julijo rešila pred gotovo smrtjo. Če prav razumem nazore njihove vere, bodo po njih prišli vesoljci in jih rešili," je zapisal zaskrbljen oče na spletni strani, namenjeni temu, da najde svojo hčer.

Interpol/posnetek zaslona

Denarna nagrada

Pogačar svojo hčer išče že 349 dni. Sledi pa ni zdaj našel nobene, zato ponuja 10.000 evrov nagrade za informacijo, ki bi ga pripeljala do Julije in omogočila, da se varno vrne domov. Delite članek in pomagajte očetu, da se spet snide s svojo hčerko.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord