28. 5. 2022, 17:20

Poročil se je slovenski nogometni zvezdnik, to so PRVI utrinki s poroke

profimedia/Instagram/Ana Vilfan

Par se je poročil na eni najbolj zaželenih destinacij v Sloveniji. Ste si že ogledali utrinke s slavja?

Poročil se je znani slovenski nogometaš Jan Mlakar. Poročne fotografije je na Instagramu delila njegova izbranka Ana Vilfan, srečo pa so jima zaželeli tudi navijači splitskega Hajduka, kjer Mlakar igra od leta 2021.

Posnetek zaslona/Instagram/Ana Vilfan

Par se je poročil na eni najbolj zaželjenih poročnih destinacij v Sloveniji, v restavraciji Tri lučke, ki leži na prečudoviti lokaciji v osrčju vinogradov nad Krškim. Sodeč po objavah je bilo na poroki tudi zelo veselo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tri lučke; restaurant, hotel (@trilucke)

Glasbeni program je bil pester, svate je zabaval znani pevec Dejan Krajnc, manjkalo pa ni niti zvokov na harmoniki in zimzelenih balkanskih melodij. 

Posnetek zaslona/Instagram/Ana Vilfan

Dogodek so praznovali tudi slovenski navijači Hajduka iz društva DPH Krško, ki so paru pripravili poseben navijaški sprejem s prižganimi baklami.

Dogodek so delili tudi na Facebooku, kjer so zapisali, da je, ko se pride igralec Hajduka poročit v njihove kraje, "edina normalna stvar, da se ga v zakon pospremi z bakljado." Ob tem do jima v skupnem življenju zaželeli veliko sreče in pripisali še "ostani v belem dresu."

Na poročnem dogodku je bil v središču pozornosti tudi Janov in Anin angleški buldog po imenu Coco. 

Posnetek zaslona/Instagram/Ana Vilfan

Simpatični štirinožec ima tudi Instagram profil, na katerem so dokumentirane številne vragolije iz njihovega skupnega življenja.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord