M. P. | 23. 5. 2022, 06:00

Internet vzdihuje za poročno obleko Kourtney Kardashian, a ona obleke sploh ni imela

Profimedia
Internet vzdihuje za poročno obleko Kourtney Kardashian, a ona obleke sploh ni imela (foto: Profimedia)

Poroka, o kateri so se svetovni mediji na veliko razpisali v preteklih dneh, se je končno zgodila. Zdaj tudi vemo, kako je bila oblečena slavna nevesta! 

Res je, razkošja na italijanski poroki Kourtney Kardashian in Travisa Barkerja ni manjkalo. Četudi bi kdo pomislil, da se sestre Kardashian ne morejo ravno ponašati s tradicionalno evropsko prefinjenostjo, so za to poskrbeli pri modni hiši Dolce & Gabanna, ki so stvari vzeli v svoje roke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Na voljo za bivanje so klanu Kardashian Jenner celo odstopili svojo luksuzno rezidenco s prečudovitim pogledom na morje.

Italijanski oblikovalci so poroki v pristaniškem mestecu Portofino vdihnili stil in eleganco, kot ju že dolgo nismo videli.

Potem ko sta se pred poroko mladoporočenca po italijanskem mestecu sprehajala v nenavadnih oblačilih, so se mnogi spraševali, ali bo nevesta sploh oblečena v belo. Le kdo bi vedel, kaj jo bo pičilo, saj je znana po svoji nepredvidljivosti, so razpravljali italijanski mediji.

A Italija je vendarle ... Italija

In s tem mislimo na njene tradicionalne, katoliške vrednote. 

Zato je bilo nekako pričakovati, da bodo pri Dolce & Gabanna poskrbeli za to, da bo nevesta na koncu pred oltar res stopila v belem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Weddings (@vogueweddings)

Tu pa pride zanimiv del. Čeprav je bila v belem, se ni poročila v obleki, temveč v stezniku, ki je bil ob straneh, prekrit z nežnimi, cvetličnimi čipkami. Zasnovo je "navdihnilo italijansko perilo iz šestdesetih let prejšnjega stoletja", piše britanski Vogue.

Vtis poročne pompoznosti in osupljivosti so mojstri mode dopolnili z zelo dolgo čipkasto tančico, ki je padala do tal in še čez.

Za dodaten 'vau efekt' je poskrbela podoba Device Marije na zadnjem delu tančice, ki je med poročno ceremonijo svatom gotovo pričarala sliko nebeškosti in brezmadežne lepote. 

Ah, Italijani res znajo! 

In tu je še poročna fotografija, ki jo je tik po poročni slovesnosti na Instagramu objavila Kourtney.

S pripisom: "Srečna do konca svojih dni."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

Iskreno jima želimo, da bi res bilo tako!

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.