A. B. | 30. 11. 2022, 10:19

Priljubljena TV-voditeljica v veselem pričakovanju

STA

Na medijski sceni nas v letošnjem letu razveseljuje pravi 'baby boom'. Ob Lepi Afni, Patriciji Pangeršič, Challetu Salletu bo otroški jok napolnil dom tudi te znane voditeljice na POP TV. 

Katja Jevšek, ki jo lahko v informativni oddaji 24UR spremljamo že 22 let, je sporočila veselo novico. Zaupala je, da sta si s partnerjem že več let prizadevala za naraščaj, kar jima je tokrat uspelo. "V mesecu, ko tudi sama praznujem rojstni dan, bom postala mamica," je zaupala za 24ur.com. 

Kdaj pričakuje otroka in ali že ve, ali bo deklica ali fantek? 

"Nisem več tako mlada, aprila prihodnje leto bom dopolnila 44 let," je povedala priljubljena voditeljica povedala, zato si je želela biti v prvih tednih še toliko bolj previdna, "ker nikoli ne veš, kako se bodo stvari odvijale", je dodala. Otroka pričakujeta aprila, kot pa je sama iskreno priznala, se je izjemno veselila izvedeti, ali bo fantek ali punčka. "Prve tri mesece sem bila prepričana, da bo fantek in sem se z njim tako tudi pogovarjala. Govorila sem mu, da naj se z vsemi štirimi drži. In prišel je dan, ko so nama javili, da se z vsemi štirimi 'babnca' drži," s čimer je tudi povedala, da pričakuje deklico. 

"Trebušček pridno raste in ga ni več možno skriti."

Pot do nosečnosti ni bila preprosta

S partnerjem sta se zaljubila pred enajstimi leti, medtem ko si za naraščaj prizadevata že sedem let. "Od tega pet let hormonskih terapij. In iskreno vam povem, vedno bolj je kazalo, da nama morda res ne bo nikoli uspelo. Kljub vsemu pa sva se strinjala, da tudi če nama ne uspe, to ne bo razlog, da bi šla narazen. Vsi smo se trudili, midva in dr. Aleksander Merlo," je pojasnila in v zaključku dodala: "Komaj čakam, da v aprilu dobim v roke najlepše možno darilo za rojstni dan." 

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ