R. K. | 27. 11. 2022, 06:00

Challe Salle iskreno spregovoril o obdobju, ko mu je bilo v življenju najtežje

Instagram/Challe Salle

Glasbenik je opisal najbolj zahtevno obdobje svoje mladosti, ko po ločitvi staršev ni imel nikogar, na kogar bi se lahko obrnil.

Vrhniški raper je med gostovanjem v oddaji Ena na ena voditelju Urošu Slaku razkril, da mu je bilo najtežje, ko sta se starša v njegovi mladosti ločila, saj je bil oče njegov idol. Takrat je moral v družini prevzeti očetovsko vlogo. Bil je prisiljen hitro odrasti in se nekako znajti po svoje.

"Ko sta se starša ločila, nismo imeli družine, sorodnikov, nikogar, na kogar bi se lahko obrnili, bili smo sami zase." je v pogovoru razkril 31-letni glasbenik. Pojasnil je, da je zaradi tega pri sedemnajstih nehal hoditi v šolo in skušal mami in sestri pomagati tudi finančno.

Instagram

Vse se da, če se hoče

Dejal je, da je opravljal različna študentska dela, znašel pa se je tudi med različnimi ljudmi na ulici. "Prideš do priložnosti, do nekega zaslužka in kolikor sem lahko prispeval, sem pomagal mami," je slovenski zvezdnik v oddaji Ena na ena povedal o tistem obdobju.

Zaradi svoje karierne poti Vrhničan verjeme, da se v življenju vse da, če se hoče. "Če se trudiš, če delaš, če pozitivno razmišljaš, če delaš v tej smeri, se zadeve lahko poklopijo," je bil optimističen v omenjeni oddaji. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.