3. 10. 2023, 16:40 | Vir: STA

Previdno na cesti! Na gorenjski avtocesti prišlo do trčenja

Fotografija je simbolična.

Bobo

Vozite previdno in strpno.

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je na gorenjski avtocesti oviran promet med izvozom in uvozom Radovljica proti Karavankam zaradi nesreče.

Na gorenjski avtocesti je pred delovno zaporo med Radovljico in Lescami proti Jesenicam zastoj z zamudo približno deset minut. Pred predorom Karavanke proti Avstriji je zastoj tovornih vozil, dolg 500 metrov.

Promet oviran tudi drugod

Cesta Ljutomer-Savci-Ptuj je zaprta v Dornavi zaradi nesreče. Na cesti Izlake-Zagorje je zaradi razlitega goriva oviran promet.

Na štajerski avtocesti in ljubljanski vzhodni obvoznici med Sneberjami in Bizovikom je zastoj v obe smeri. Na ljubljanski severni obvoznici med Tomačevim in Šiško proti Kosezam je zastoj. Zaradi popoldanske prometne konice je promet povečan na mestnih obvoznicah in cestah, ki vodijo iz mestnih središč.

Zaprt je prehitevalni pas na primorski avtocesti med Senožečami in Gabrkom proti Kopru zaradi nujnega popravila vozišča. Možni so zastoji.

Izmenično enosmerni promet skozi predor Kravanke

Na gorenjski avtocesti bo ta teden v nočeh na sredo in četrtek med 20. in 5. uro promet skozi predor Karavanke potekal izmenično enosmerno. Predvidena čakalna doba pred predorom 30 minut.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol