D. D. | 6. 10. 2023, 09:09

Robert Golob svojo Tino odpeljal v Španijo, kjer se je srečala celo s ... kraljico! (FOTO)

Instagram/gov.si

Ste že videli, kako je bila Tina Gaber oblečena na druženju s špansko kraljico?

V Granadi trenutno poteka tretje zasedanje Evropske politične skupnosti (EPC), kjer bo mnenja in stališča o aktualnih vprašanjih izmenjalo več kot 40 voditeljev iz vse Evrope. Udeležil se ga je tudi premier dr. Robert Golob, kot smo že pisali, je s seboj v Španijo vzel tudi svojo partnerico Tino Gaber.

Gre za že tretje zasedanje Evropske politične skupnosti, neformalne platforme za izmenjavo stališč med voditelji članic Evropske unije in drugih evropskih držav. Slovenski premier se je tako že srečal z nekaterimi voditelji, med drugim z ukrajinskim predsednikom Volodimirjem Zelenskim

Robert Golob se je srečal tudi z Ukrajinskim predsednikom Volodimirjem Zelenskim.

Robert Golob se je srečal tudi z Ukrajinskim predsednikom Volodimirjem Zelenskim.

Instagram/Gov.si/posnetek zaslona

Voditelji so zasedanje Evropske politične skupnosti v Granadi sklenili z večerjo in ogledom kulturne znamenitosti, palače Alhambre. Tam je premierja Goloba in njegovo partnerico pozdravil tudi španski kraljevi par kralj Felipe VI. in kraljica Letizia.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Golob (@_robertgolob_)

"Bilo mi je v čast, da nas je ob robu zasedanja Evropske politične skupnosti pozdravil španski kraljevi par, kralj Felipe VI. in kraljica Letizia. Palača Alhambra, ta izjemen spomenik svetovne kulturne dediščine, je kot nalašč za mreženje in utrjevanje vezi med prijateljskimi državami," je Golob zapisal ob objavi na Instagramu.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol