J. B. | 1. 1. 2023, 09:15

Slovenska misica Tina Gaber spregovorila o grozljivi izkušnji s smučišča: "Fantku priprlo glavo, bil je nepremičen in povsem neodziven"

Instagram/Tina Gaber

Pazite na svoje otroke, je po srhljivem dogodku, ki mu je bila priča, sporočila slovenska vplivnica.

Tina Gaber, slovenska misica in spletna vplivnica, je zadnje trenutke lanskega leta preživljala tudi v sosednji Avstriji. Tja je odšla s prijateljico Pio, s katero sta se med drugim predajali tudi smučarskim užitkom. Toda Gabrova je razkrila, da je bila prav na smučišču priča naravnost grozljivemu trenutku, zaradi katerega se je "še 20 minut tresla, ni čutila nog in jokala kar sredi smučišča".

Morali so ga držati, da ne bi padel dol

Gabrova je dogodek opisala na Instagramu: "Mali fantek je sedel povsem na robu sedežnice in mu je varnostna ograna priprla glavo na zunanjo stran. Ne vem, kako, nisem sedela poleg njega. Vmes je bila še ena punčka med nama in njem. Celo pot nismo mogli dvigniti ograje, ker sistem tega ne dovoli. Bil je nepremičen, povsem neodziven in nismo vedeli, ali sploh diha. Grozno. Hkrati smo ga morali držati, da ne bi padel dol. Šele na koncu nam ga je uspelo zbezati ven."

Dogodek je imel srečen konec

Grozljiv dogodek je imel ne glede na vse srečen konec. S fantom je bilo vse v redu, so bili pa vsi skupaj v velikem šoku: "Ne vem, če sem bila kdaj v življenju v takšnem šoku. Še 20 minut sem se cela tresla, nisem čutila nog, s Pino pa sva kot dež jokali kar sredi smučišča."

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol