N. V. | 6. 11. 2022, 08:52

Sonce, oblaki in plohe? Takšno vreme nas čaka v začetku tedna

Žiga Živulović j.r./Bobo

Pazite, da vam vreme ne bo pokvarilo načrtov. Poglejte vremensko napoved.

Vreme bo 6. novembra pretežno jasno, v vzhodni polovici Slovenije pa pretežno oblačno, poroča Agencija Republike Slovenije za okolje.

Na Primorskem bo pihala večinoma šibka burja, na vzhodu pa severnik. Veter bo do večera ponehal. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 14, na Primorskem okoli 17 stopinj Celzija.

Ponedeljek

Ponoči se bo od zahoda prehodno pooblačilo, a bo večinoma suho. Po nekaterih nižinah bo nastala megla. Najnižje temperature bodo v alpskih dolinah in v mraziščih Notranjske okoli -2, drugod od 1 do 4, ob morju okoli 8 stopinj Celzija.

Profimedia

Jutri dopoldne se bo razjasnilo, najkasneje na vzhodu Slovenije. Najvišje temperature bodo od 12 do 15, na Primorskem okoli 17 stopinj Celzija.

Torek

V torek bo pretežno jasno, zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla. Popoldne bo zapihal jugozahodnik, zvečer se bo v hribih na zahodu pooblačilo. Nekoliko topleje bo.

Sreda

V sredo bo pretežno oblačno, nekaj sonca bo še na severovzhodu Slovenije. V hribovitih krajih na zahodu se bo začel pojavljati rahel dež. Pihal bo jugozahodnik.