J. B. | 31. 10. 2022, 13:56

Srce parajoče slovo sodelavcev od na Kreti preminule Slovenke: Družina si je želela polepšati dneve pred njeno operacijo

YouTube/Nikos Sarantos/Facebook/Celjska Mohorjeva družba/posnetek zaslona/fotomontaža

Nepopisna groza, ki se je na Kreti zgodila v noči iz sobote na nedeljo, še vedno odmeva. Velikanska skala je zrušila del hotela, v plazu je življenje izgubila slovenska državljanka.

V grozljivi nesreči na otoku Kreta je v noči iz sobote na nedeljo življenje izgubila 47-letna Slovenka. Jasmina Rihar se je z možem in mladoletnim sinom mudila na jesenskem dopustu na tem grškem otoku, ko se je sredi noči na hribu, pod katerim stoji hotel, odtrgala gromozanska skala. Plaz je v celoti uničil dve stanovanjski enoti, v eni je življenje izgubila tudi nesrečna Slovenka.

Umrla na otoku, ki ga je oboževala

Od Jasmine Rihar so se s čustvenim zapisom poslovili njeni sodelavci pri portalu Aleteia. "Globoko nas je presunila novica, da je h Gospodu tako nenadoma in tako tragično odšla naša sodelavka Jasmina," so zapisali in dodali, da je njihova sodelavka na dopust na Kreto odšla, da bi si polepšala dneve pred njeno operacijo. Zbolela je namreč za rakom in preden bi začela z zdravljenjem, je želela še malce uživati na otoku, ki ga je oboževala.

"Umrla je na Kreti, ki ji je bila ljuba in na katero so jo vezali lepi spomini. Tudi tokrat so se imeli čudovito. Družina si je želela polepšati dneve pred njeno operacijo, niso vedeli, da si lepšajo dneve pred njenim odhodom v večnost. Nerazumljiva so pota Gospodova. Med nami bo zazevala praznina, ki je še ne dojemamo. Želim si – in to bi si gotovo želela tudi ona –, da jo napolnimo s Kristusovim vstajenjskim upanjem. Da iščemo lepoto in resnico, da bomo nekoč spet vsi skupaj slavili Najvišjega – kot smo ga tolikokrat v njeni družbi že na tem svetu. Bogu hvala za to!" so še zapisali na omenjenem portalu. Celoten zapis si lahko preberete tukaj.

¸

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord