T. R. K. | 23. 4. 2024, 15:42

To pa je bizaren oglas! V Šiški prha, kuhinja, postelja - vse v istem prostoru, cena pa ... (FOTO)

Nepremicnine.net/Fotomontaža

Opazili smo zanimiv oglas za prodajo stanovanja ... 

V času stanovanjske problematike, s katero se najbolj soočajo prebivalci največjih mest, se na spletu pojavljajo zanimivi oglasi, o katerih smo že poročali. Lastniki nemalokrat za vrtoglave cene prodajajo stanovanja, ki so absurdno majhna.

V enem od oglasov je tako lastnik poudaril, da je že za ogled stanovanja treba plačati 40 evrov, ki se vam nato ob nakupu 'dobrosrčno' odštejejo od cene. 

V drugem oglasu smo lahko videli, kako ima "v garsonjeri brezplačno dosmrtno služnost stanovanja starejši uporabnik." V tretjem oglasu pa lahko vidimo, kako imaš iz kuhinje pogled še na stranišče. 

Tudi tokrat se je na spletni strani nepremicnine.net pojavil bizaren oglas, kjer lahko vidimo, da je kabina za prhanje kar v istem prostoru kot kuhinja in postelja. "Soba ima lastno kuhinjo in kabino za prhanje," je tako lastnik lepo opisal prostor. Verjetno vsak ob takem opisu pomisli na to, da je kabina v svojem prostoru, ki ponuja nekaj zasebnosti, vendar v tem primeru ni tako ...

Posnetek zaslona/nepremicnine.net
Posnetek zaslona/nepremicnine.net
Posnetek zaslona/nepremicnine.net

Soba je velika 14 kvadratnih metrov, prodaja pa se za 60.000 evrov. Stavba je v Spodnji Šiški, stanovanje v njej pa v 5. nadstropju, in sicer brez dvigala. 

Ima tudi skupno teraso, pralni stroj in prostor za shranjevanje v skupni pralnici na istem nadstropju. Na sliki sicer prostor ni videti najbolj vabljivo. 

Posnetek zaslona/nepremicnine.net

Pred blokom je na voljo tudi parkirno mesto, v kleti pa je skupna kolesarnica. Soseska je mirna, v opisu navaja lastnik. 

Posnetek zaslona/nepremicnine.net

Ob koncu pa je zapisana še ena pomembna informacija: v stanovanju je še en najemnik z možnostjo podaljšanja.