18. 6. 2022, 09:06

Takšne lepe besede je Luka Novak namenil Eviti Antončič

Instagram/Evita Antončič

V velikem finalu MasterChefa sta se pomerila Luka Novak in Evita Antončič, ki sta dokazala, da so lahko tekmeci tudi prijatelji. 

Čeprav sta Luka Novak in Evita Antončič v kuharski oddaji MasterChef med seboj tekmovala, pa se je med njima kljub temu spletlo pristno prijateljstvo. To dokazuje tudi nedavni zapis zmagovalca MasterChefa. 

Hvaležen za podporo v težkih trenutkih

Luka ne skriva dejstva, da mu je Evita veliko pomagala. 

"Kakšen lep zaključek MasterChef zgodbe, saj si za finalni boj ne bi mogel želeti boljše tekmice od Evite Antončič, kateri lahko samo rečem svaka čast in hvala za tvoje prijateljstvo, podporo v težkih trenutkih in vso svoje znanje, ki si ga delila z menoj," je med drugim zapisal po zmagi v kuharski oddaji. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Novak (@lukanowak)

Oba tekmovalca sta izredno hvaležna za izkušnjo v MasterChefu. "Danes vem, da je bila to definitivno ena izmed najboljših odločitev v mojem življenju. Eno izmed najlepših stvari, ki mi je to noro popotovanje dalo, so definitivno prijateljstva, za katera sem neizmerno hvaležen," je dodal Luka. 

Enakega mnenja je tudi Evita: "Poleg tega, da je bila izkušnja poučna (pa ne samo iz kulinaričnega vidika), sem spoznala dva doživljenjska prijatelja, s katerima si delimo isto strast in to je največ vredno". 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord