P.M. | 7. 3. 2023, 22:15

Tina Gaber spet ob premierju: takšne noge bi ji zavidala vsaka supermanekenka (FOTO)

Bobo

Večer je bil bolj formalne narave, a ob pogledu po dvorani bi težko spregledali njen sproščen nasmeh in kratko oblekico, ki je lepo poudarila njeno postavo.

Premier Robert Golob se je v družbi Tine Gaber udeležil podelitve nagrad Gospodarske zbornice Slovenije za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke za 2022, ki je potekala v Cankarjevem domu. Osrednja tema letošnje prireditve je bila odličnost, o kateri je spregovoril tudi predsednik vlade: "Gospodarstvo je motor, ki bo Evropo in Slovenijo peljal naprej," je poudaril in ob tem napovedal, da bo država v prihodnjih tednih naredila pomembne premike v zakonodaji na področju pridobivanj dovoljenj za delo pri nas. "Slovenija se podaja v največji investicijski cikel v svoji zgodovini," je dejal.

Pogledi zbranih so spet uhajali proti njegovi spremljevalki Tini Gaber, ki je ob nasmešku v prvi vrsti kazala tudi brezhibne, zelo dolge noge. Njena tokratna modna kombinacija je vključevala črno-bel plašč s pepita vzorcem in črno mini-oblekico pod njim. Stajling je Gabrova dopolnila z elegantno črno torbico in črnimi rokavicami ter salonarji z visoko peto v enaki barvi.

Bobo

Nagrade GZS-ja so prejeli direktorji družb ZZI Igor Zorko, Q Techna Andrej Lešnjak, GIC Gradnje Ivan Cajzek, KO-SI Primož Mlačnik in L-Tek Radko Luzar. Pred jutrišnjim 8. marcem je predsednik vlade komisijo GZS za izbor nagrajencev pozval, naj bo prihodnje leto med prejemniki nagrad tudi ženska, saj je prepričan, da imamo v Sloveniji veliko uspešnih podjetnic. 

Podelitve GZS sta se udeležila tudi Milan Kučan in aktualni minister za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han.

Podelitve GZS sta se udeležila tudi Milan Kučan in aktualni minister za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han.

Bobo

Odličnost v poslovnem svetu ima danes predvsem drugačen pomen kot pred nekaj desetletji, je na 55. prireditvi nagrad GZS izpostavil tudi njen predsednik Tibor Šimonka.

Takrat je veljalo, da je odlično podjetje tisto, ki je beležilo dobre poslovne rezultate. "Danes pa je odlično tisto podjetje, ki poleg poslovne uspešnosti skrbi za dobrobit svojih zaposlenih, okolje, v katerem deluje, je družbeno odgovorno, trajnostno naravnano in nenehno teži k napredku, inovacijam in razvoju," je dejal Šimonka.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol