Uredništvo | 24. 6. 2023, 21:49

Tina Gaber na državni proslavi pritegnila pozornost v obleki z visokim razporkom (FOTO)

365.rtvslo.si/posnetek zaslona

Na Kongresnem trgu v Ljubljani je mnogo pogledov pritegnila partnerica Roberta Goloba. 

Slovenija bo jutri praznovala 32. obletnico osamosvojitve. V počastitev dneva državnosti pa so že danes potekale številne slovesnosti. Osrednja državna proslava je potekala na Kongresnem trgu v Ljubljani. Ob 21.15 se je začela s prihodom praporščakov, zastavonoš in častne enote. Na proslavo so prišli tudi predsednik vlade Robert Golob s partnerico Tino Gaber, predsednica DZ-ja Urška Klakočar Zupančič in predsednica Nataša Pirc Musar z možem Alešem Musarjem

V središču pozornosti je bila partnerica Roberta Goloba, ki ga že nekaj časa spremlja na vseh večjih državniških dogodkih. Tina Gaber je namreč nosila črno bleščečo obleko z visokim razporkom, eleganten videz pa je nadgradila s čevlji z visokimi petami. Imela je spuščene lase, nosila pa je tudi uhane. Njen srčni izbranec je za to priložnost izbral moško obleko in belo srajco, videz pa dopolnil s kravato. 

Bobo

Z dnevom državnosti, ki je tudi dela prost dan, obeležujemo dogodke pred 32 leti, ko je takratna slovenska skupščina 25. junija 1991 po nekajletnih prizadevanjih sprejela ključne dokumente za osamosvojitev Slovenije - Temeljno ustavno listino o samostojni in neodvisni Republiki Sloveniji, ustavni zakon za njeno izvedbo in Deklaracijo o neodvisnosti.

Nataša Pirc Musar

Nataša Pirc Musar

Bobo
Aleš Musar

Aleš Musar

Bobo
Urška Klakočar Zupančič

Urška Klakočar Zupančič

Bobo
Luka Mesec

Luka Mesec

Borut Živulović/BOBO
Žiga Živulović jr. /BOBO

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord