Uredništvo | 22. 1. 2024, 13:48

Znanega politika toži njegov nekdanji zet! Zahteva 28.000 evrov, zastopa ga pisarna ... Pirc Musarjeve!

Žiga Živulović jr./BOBO

V četrtek se bo na okrožnem sodišču v slovenski prestolnici zglasil znani politik.

V četrtek bo na okrožnem sodišču v Ljubljani še kako pestro, na sporedu bo narok, ki so ga sklicali zaradi tožbe proti nikomur drugemu kot Karlu Erjavcu! Nekdanjega ministra in dolgoletnega prvaka stranke Desus sodno preganja kar njegov nekdanji ... zet! Andrej Marčič od Erjavca zahteva po poročanju Slovenskih novic zajetnih 28.000 evrov (plus obresti).

Andrej Marčič, uspešen slovenski poslovnež, ki naj bi imel pod palcem milijonsko premoženje, je bil z Evo Erjavec poročen manj kot leto dni. Zakon se je hitro sfižil, v nekem trenutku pa naj bi se v srčne težave svoje hčerke vpletel tudi Karl Erjavec. 

Kot so pred časom poročali številni mediji, sta se Marčič in Erjavec najprej zapletla v besedni spor, v nekem trenutku pa naj bi nekdanji minister svojega zeta celo potisnil v steno. Marčič, ki je znan tudi kot golf partner Janeza Janše, Erjavca toži zaradi duševnih bolečin, ob tem pa je zanimivo, da je v njegovem imenu tožbo lani vložila kar odvetniška pisarna predsednice države Nataše Pirc Musar.

Eva Erjavec in Andrej Marčič sta se poročila jeseni 2020, zakon je - kot rečeno - razpadel po manj kot letu dni, nekdanja partnerja pa sta tudi starša še ne tri leta starega otroka.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol