R.S. | 14. 2. 2023, 06:00

V Ljubljani bodo odprli prostor za skupno delo, ki bo imel tudi stoječo mizo s tekaško stezo

Instagram/pisarna.co

Vsakemu članu bo pripadala točno določena miza z omarico. Svoje delovno okolje si bo član lahko uredil po svojih željah, bolj vredne stvari pa bo ob koncu dneva lahko zaklenil v omarici.

"Povečajte svojo ustvarjalnost, obdaj se se s podobno mislečimi ljudmi ter uživaj v prednostih, ki jih predstavlja medsebojno sodelovanje," piše na spletni strani novega ljubljanskega coworking prostora. Nov kreativni coworking prostor v Ljubljani bodo odprli 31. marca 2023. Nahaja se v poslovni hiši Elma Črnuče na Cesti 24. junija 23, v neposredni bližini krožišča Tomačevo.

Pisarna bo namenjena vsem, ki zaradi fleksibilne narave svojega posla lahko delajo od doma oziroma z izbrane lokacije. Pisarna se oglašuje kot prostor za skupno delo, ki bo samostojnim podjetnikom in zaposlenim, ki delajo na daljavo, pomagal, da povečajo svojo ustvarjalnost, se obdajo s podobno mislečimi ljudmi in uživajo v prednostih, ki jih predstavlja medsebojno sodelovanje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pisarna Coworking Space (@pisarna.co)

Vsakemu članu bo pripadala točno določena miza (dedicated desk) z omarico. Svoje delovno okolje si bo član lahko uredil po svojih željah, bolj vredne stvari pa bo ob koncu dneva lahko zaklenil v omarici.

Pisarna bo imela 35 miz prostornih miz, dve sejni sobi, stoječo mizo s tekaško stezo, dve telefonski govorilnici, brezplačno parkirišče v bližini, prostor za počitek in meditacijo, prostorno kuhinjo z velikim kuhinjskim otokom, prho in podkast studio.

Vsi, ki bi si želeli v pisarno voziti z avtomobilom, bodo imeli zagotovljeno brezplačno parkirišče v sklopu poslovne stavbe. Poleg tega se pred poslovno hišo nahaja tudi 5 parkirnih mest za vozila Avant2go. Vedno bosta na voljo vsaj 2 vozili Avant2go. Vsi člani coworkinga bodo prejeli brezplačno registracijo na Avant2Go v višini 29 evrov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pisarna Coworking Space (@pisarna.co)

V toplejših mesecih leta se bodo lahko stranke pripeljale tudi s kolesom ali skirojem. Pred samo poslovno stavbo se nahaja več stojal za kolesa. Kolesarnica je videonadzorovana. Prav tako je v Pisarni dovolj prostora, da shranite (in napolnite) tudi svoj skiro.