P.M. | 26. 8. 2022, 15:52

VIDEO: Smrtno nevarno početje - oče ustavil sredi slovenske avtoceste in otroka dal na kahlico

Twitter/Dars/fotomontaža

Ob nedavnem dogodku, ki so ga posnele Darsove kamere, se človeku zares postavijo lasje pokonci. Težko bi verjeli, da kaj takega sploh komu pade na pamet!

Na posnetku, ki so ga na Twitterju delili Darsovci, vidimo avtomobil, katerega registrske tablice so zakrite. Vendar pa kasneje iz zapisa izvemo, da gre za tujega voznika. Gledalci lahko kaj kmalu ugotovimo, da je avtomobil parkiran na pospeševalnem pasu avtoceste.

A razlog za to je res srhljiv!

Ob avtomobilu namreč vidimo fantka, ki sedi na kahlici in veliko potrebo opravlja kar ob avtomobilu, medtem ko oče sloni na vratih vozila.

Kri se nam zaledeni, ko vidimo številne avtomobile, kako s polno hitrostjo drvijo mimo njiju, medtem ko se neverjetni prizor ob cesti še kar nadaljuje.

"Včasih se klicu narave ne da upreti," so na Twitterju zapisali na Darsu. "Vendar nikar ne posnemajte tujega voznika, ki je ustavil kar na pospeševalnem pasu! To je prepovedano in smrtno nevarno!"

Poglejte si video!

Da bi bila mera polna, potem ko sinu obriše zadnjico, oče iztrebek in papir brezskrbno odvrže kar na zelenico ob avtocesti.

Z vprašanji, ali so moškega oglobili, oziroma kako so ukrepali zoper njega in ali gre za slovenskega ali tujega drržavljana, se je naše uredništvo že obrnilo na Dars. Pričakujemo tudi odgovor na vprašanje, ali so kakorkoli pristojni za kaznovanje za odmetavanje smeti v naravo. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.