16. 4. 2022, 08:00

VOLITVE 2022: Vprašali smo slovenske politike, KJE kupujejo oblačila in KDO jim pri tem pomaga (VIDEO)

Uredništvo/fotomontaža

Tik pred pomembno odločitvijo, v zadnjem tednu pred državnozborskimi volitvami, bomo z vami delili pravljičnih 7 vprašanj, ki smo jih o zasebnem življenju zastavili predstavnikom tistih strank, ki smo jih uspeli uloviti pred in po soočenjih na N1. Kdo bi lahko bil influencer, kdo kupuje v Zagrebu, kdo na spletu in kdo v Sparu? Kdo ima stil, ki vam je najbolj po godu?

Kje pa vi najpogosteje kupujete oblačila in ali vam pri tem kdo pomaga?

Začenjamo z enim lažjih in ne tako zelo osebnim vprašanjem, ki razkriva predvsem to, ali sploh ima kdo od soočenih kandidatov svojega stilista. 

O tem, kaj bo oblekel Zdravko Počivalšek, najpogosteje odloča kar njegova žena, med tem ko Alenki Bratušek svetuje mož. Aleš Hojs pozna točno starost, od katerega leta dalje si oblačila kupuje sam, med tem ko je Robert Golob, ki je razkril, da so njegovi neto prihodki v letu 2020 znašali malo manj kot 196 tisoč evrov, primoran kupovati kar v trgovinah s hrano. Poglejte, ali Jernej Vrtovec res kupuje oblačila sam in koga najpogosteje za nasvet prosi Luka Mesec. Zakaj Tanja Fajon več kupuje prek spleta in kdo najbolje pozna konfekcijsko številko Mateja Tonina

Kje najpogosteje kupujejo oblačila in ali jim pri tem kdo pomaga?

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter.