A. R. | 14. 10. 2022, 09:24

Volitve ne bodo edina preizkušnja za Anžeta Logarja, ki si je zadal nov izziv

Žiga Živulovič jr./BOBO/Instagram/Anže Logar/fotomontaža

Kandidat za predsednika Republike Slovenije, ki mu javnomnenjske ankete dobro kažejo, si je na volilno nedeljo zadal zahteven podvig. Mu bo uspelo?

23. oktobra bomo državljani volili novega predsednika, na isti dan pa bo v prestolnici potekala še tekaška prireditev Ljubljanski maraton. Letos se ga bo udeležil tudi Anže Logar, kar je potrdil v posebni volilni oddaji voditeljici Rosviti Pesek.

"Tekel bom 10 kilometrov, moram potem vseeno še volit (nasmeh, op. p.)."

Logar s sledilci na Instagramu večkrat deli fotografije svojih športnih aktivnosti. Ne samo da se ukvarja s tekom, kolesarstvom, med drugim ga lahko srečate tudi med hribolazenjem. Poleti je osvojil Krim, od koder lahko pohodniki uživajo v čudovitem razgledu na Ljubljano.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anže Logar (@anze.logar)

Poleti se zelo rad hladi ob vodi, kjer uživa v plovbi s katamaranom. Junija je delil fotografijo iz Jernejevega kanala, ki obdaja del Sečoveljskih solin.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anže Logar (@anze.logar)

"Popoln dan in kraj za jadranje. Dan za veter v laseh. Če sem natančen, precej vetra, malo las (smeh. op. p.)," je bil šaljivo razpoložen Logar in dokazal, da se zna pošaliti tudi na račun svoje frizure.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol