J. Z. | 13. 9. 2022, 08:33

Lahko bi se končalo tragično: voznik z nespametno vožnjo končal na terasi lokala, gostje pa na urgenci

Fotografija je simbolična.

Bobo

Obiskovalci lokala v občini Kamnik gotovo niso pričakovali, da se bo njihov večer končal v UKC Ljubljana. Za to je poskrbel moški, ki je z avtomobilom zapeljal kar v gostilno, nato pa s kraja dogodka pobegnil s poškodovanim avtomobilom.

Voznik osebnega vozila je nekaj po 21. uri na regionalni cesti Kamnik–Ločica zapeljal s cestišča na teraso gostinskega lokala, kjer je prebil ograjo, porušil več miz ter klopi in poškodoval goste. Gasilci kamniškega prostovoljnega društva so zavarovali kraj dogodka, pomagali pri oskrbi poškodovanih in zaščitili kraj dogodka zaradi policijske preiskave, je zapisano na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje

Bobo

V nesreči so bile poškodovane tri osebe, ki so jih reševalci na kraju oskrbeli, nato pa odpeljali v Urgentni klinični center Ljubljana. 

Voznik je s poškodovanim vozilom pobegnil s kraja nesreče in z motornimi tekočinami onesnažil cestne odseke Kamnik–Ločica, Kamnik–Stahovica in Stahovica–Črnivec, ki so jih gasilci in delavci Gorenjske gradbene družbe posuli z vpojnimi sredstvi in očistili.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord