R.S. | 24. 9. 2022, 09:27 | Vir: STA

Vreme bo konec tedna povzročilo slabo počutje ter razdražljivost

Profimedia/fotomontaža

V soboto bo vremenska obremenitev naraščala, v nedeljo pa jo bo občutilo veliko ljudi. Pojavljala se bo v obliki slabega počutja, s povečanim notranjim nemirom, z motnjami v spanju, utrujenostjo in potrtostjo.

V vzhodni Sloveniji bo še delno jasno, drugod bo pretežno oblačno, v hribovitih krajih na zahodu bo popoldne že rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 14 do 20, ob morju in na vzhodu do 22 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Ponoči se bo dež na zahodu okrepil in se do jutra razširil na večji del Slovenije. Ob morju bo pihal okrepljen jugo. Jutranje temperature bodo od 8 do 14, ob morju okoli 16 stopinj Celzija. V soboto bo vremenska obremenitev naraščala. V nedeljo bo vremensko obremenitev občutilo veliko ljudi. Pojavljala se bo v obliki slabega počutja, s povečanim notranjim nemirom, razdražljivostjo, z motnjami v spanju, utrujenostjo in potrtostjo.

Čakajo nas padavine

V nedeljo bo spremenljivo do pretežno oblačno s pogostimi padavinami. Več dežja bo na zahodu in jugu države, kjer bodo tudi nevihte z nalivi. Najvišje dnevne temperature bodo od 12 do 18, ob morju do 21 stopinj Celzija.

Bobo

V ponedeljek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, pojavljale se bodo krajevne plohe. V torek bo oblačno in deževno.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol