R.S. | 3. 1. 2023, 09:01

Takšno vreme nas čaka v prihodnjih dneh

Profimedia

Agencija RS za okolje napoveduje, kakšno bo vreme. Najvišje dnevne temperature bodo od ...

Danes bo sprva na severu in vzhodu delno jasno, na severovzhodu ponekod tudi megleno. Drugod bo večinoma oblačno. Dopoldne se bo povsod pooblačilo, popoldne in v noči na sredo bo ponekod prehodno rahlo deževalo. Najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 11, ob morju in na jugovzhodu do 13 stopinj Celzija.

Jutri bo sprva oblačno, čez dan se bo delno zjasnilo v severovzhodnih krajih, a tudi ponekod drugod se bo oblačnost trgala. Najnižje jutranje temperature bodo na severu od -1 do 3, drugod od 5 do 9, najvišje dnevne od 6 do 11, na Goriškem in ob morju do 13 stopinj Celzija.

Danes čez dan se bo povsod pooblačilo, zjutraj bo predvsem na območju Panonske nižine megla. Predvsem v krajih južno od nas bo popoldne občasno rahlo deževalo. Jutri bo suho, oblačnost se bo čez dan trgala. Zjutraj bo po nižinah v krajih severno od nas megla.

Žiga Živulović j.r./Bobo

V četrtek in petek bo na Primorskem in Notranjskem oblačno, lahko tudi megleno, ponekod bo padla kakšna kaplja dežja. Drugod bo v četrtek zmerno, občasno pretežno oblačno, v petek pa precej jasno in po nekaterih nižinah zjutraj megleno. Predvsem v četrtek bo ponekod zapihal jugozahodnik.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol