8. 6. 2022, 13:37

Kakšno novost si je omislil Wolt?

Wolt

To je prva trgovina v Sloveniji, ki je optimizirana in namenjena zgolj dostavi.

Wolt, aplikacija za dostavo hrane in izdelkov iz trgovin, je v Sloveniji odprla svojo prvo trgovino Wolt Market, in sicer v Mariboru.

Uporabnikom bo na voljo približno 2000 izdelkov, med katerimi bodo številni od lokalnih ponudnikov. Naročene izdelke bodo na želen naslov prejeli v 30 minutah, v tem času pa se lahko posvetijo pomembnejšim opravilom. Naročila lahko oddajo tudi vnaprej in določijo želeni čas dostave.

Wolt

Wolt Market

Koncept trgovine tehnološkega podjetja Wolt je optimiziran in namenjen zgolj dostavi ter ponuja hitro, enostavno in zanesljivo možnost nakupovanja. Trgovina je primerna za vse vrste nakupovanja.

Prvo trgovino so odprli leta 2020 v Helsinkih na Finskem, v dveh letih pa so se razširili na 16 trgov, kjer deluje več kot 50 trgovin.

Wolt

Wolt Market se pridružuje obstoječim trgovinskim ponudnikom

"Nenehno iščemo nove načine, kako zadovoljevati potrebe strank, in verjamemo, da je širok izbor trgovin na platformi ključnega pomena. Wolt Market je odličen dodatek k širokemu izboru visokokakovostnih partnerjev, s katerimi že sodelujemo," je dejala Manca Šalehar, vodja marketinga pri Wolt Slovenija.

Trgovine, ki ponujajo zgolj dostavo, so v tujini velik trend.

Obratovalni čas Wolt Marketa bo od 9. do 22. ure. Odkar so uvedli prvo trgovino Wolt Market, ugotavljajo, da obstaja povpraševanje po tovrstnih storitvah in da ljudje resnično uživajo pri naročanju izdelkov. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.