M. P. | 28. 6. 2022, 15:21

Za predsedniški stolček se bo boril tudi znani glasbenik!

Facebook/SoulGreg Artist

Predsedniške kandidature se zadnje dni kar vrstijo, poglejte, kdo še se je vključil v volilni boj!

V predsedniško kampanjo se bo vključil tudi Gregor Bezenšek ml., glasbenik z umetniškim imenom SoulGreg Artist.

Kot je sporočil ob napovedi kandidature, se je za potezo odločil zato, ker ga "boli dejstvo, da smo v naši državi tako razdeljeni oziroma po domače povedano, skregani med sabo. 

"Tako ne gre več naprej," je povedal.

Zavzemal se bo za najbolj ranljive v družbi

Kot ustanovitelj Društva Viljem Julijan sicer že zdaj podpira najšibkejše in ozavešča o redkih boleznih otrok ter pomaga njihovim družinam.

Gregor Bezenšek/Facebook

"Ker pa sem tudi glasbenik, bi kot predsednik dal posebno mesto tudi umetnosti in kulturi, saj sta prav umetnost in kultura kot prvi zgradili našo slovensko narodno zavest," je še povedal.

Bil bi predsednik vseh Slovencev

"Potrebno se bo zavedati, da smo ljudje lahko bodisi levi bodisi desni, takšni in drugačni, ampak vsi smo v prvi vrsti en narod – Slovenci," še pravi Bezenšek.

Kot dodaja, bo politiko in vzdušje v državi potrebno graditi na takšnem odnosu, zato bo deloval povezovalno in ne izključevalno.

Nestrankarski kandidat

O sebi je še povedal, da nikoli ni bil in tudi sedaj ni v nobeni stranki, prav tako nima nobene strankarske podpore ali podpore s strani kakršnihkoli političnih, gospodarskih ali drugih vplivnih krogov.

Ob tem pa navaja, da ima vso podporo žene Nine in družine, kot tudi od svojih najbližjih. Je pa ob napovedi kandidature na družabnih omrežjih takoj prejel zelo veliko podporo, kar ga veseli ter spodbuja, da je naredil pravi korak.

Svojo kandidaturo bo predstavil tudi na tiskovni konferenci v prihodnjih dneh.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ