23. 1. 2023, 18:43 | Vir: STA

Primorska avtocesta za Brezovico proti Kopru je spet prevozna

STA

Na vseh glavnih prometnicah po državi nastajajo zastoji, ponekod zaradi sneženja, drugje zaradi zastojev tovornih vozil ali plužnih in posipnih skupin. Dogajajo se tudi prometne nesreče ...

Na primorski avtocesti so sprostili promet na odseku za Brezovico proti Kopru, kjer se je zgodila prometna nesreča. Po podatkih prometnoinformacijskega centra je zdaj zaprt le še vozni pas. Nastaja zastoj. Za osebna vozila priporočajo vzporedno regionalno cesto na relaciji Ljubljana-Vrhnika.

Medtem na vseh glavnih prometnicah po državi nastajajo zastoji, ponekod zaradi sneženja, drugje zaradi zastojev tovornih vozil ali plužnih in posipnih skupin.

Prepoved vožnje zaradi burje še vedno velja za počitniške prikolice, hladilnike, vozila s ponjavami in avtobuse ne glede na težo še vedno na hitri cesti Nova Gorica-Razdrto med Selom in razcepom Nanos.

STA

Na regionalni cesti je omejitev na odsekih Razdrto-Manče-Vipava in Selo-Vogrsko-Ajševica, in sicer za počitniške prikolice, hladilnike, vozila s ponjavami, ki so lažja od osem ton.

Cesta čez prelaz Vršič je zaprta, čez prelaze Korensko sedlo in Jezerski vrh pa so obvezne verige. Uporabo verig na prometnoinformacijskem centru sicer priporočajo tudi na avstrijski strani prelaza Ljubelj.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol