To je pa res lepo presenečenje in zagotovo bodo številni posegali po tem izdelku.
Podjetje SPAR Slovenija je v sodelovanju z Luko Pangosom na police Hitroteke dodal dva nova izdelka. Lukove jedi temeljijo na svežih, kakovostnih sestavinah, skrbno izbranih za popolno ravnovesje med okusom in hranilno vrednostjo. Za SPAR je ekskluzivno ustvaril skledo Lukov super zajtrk in Lukovo piščančjo jufko.
Zmagovalec MasterChefa je ustvaril tole
Luka Pangos je zmagovalec 10. sezone kuharskega šova MasterChef. Tam se je izkazal za odličnega mladega kuharskega zanesenjaka, ki si predvsem želi, da bi nekega dne lahko na svoji kmetiji kuhal za svoje goste in jih razvajal z okusi lokalne hrane, tudi takšne, ki bi jo pridelal sam. S kreiranjem novih receptov, različnimi promocijskim dejavnostmi in kuharskimi delavnicami je kulinariki predan z vsem srcem. Njegovo ustvarjanje pa je tesno povezano tudi s spoštovanjem do pridelave hrane in svežih kakovostnih sestavin, iz katerih skuša potegniti kar najboljše in ob tem harmonično uravnotežiti okuse.
Tudi pri ustvarjanju novih jedi SPAR To Go je Luka Pangos izbral pestrost in svežino, poleg tega pa poskrbel za dobro zalogo beljakovin. Njegove jedi temeljijo na svežih, kakovostnih sestavinah, skrbno izbranih za popolno ravnovesje med okusom in hranilno vrednostjo. Za oddelek Hitroteke je pripravil dva nova izdelka, ki se odlično vključujeta v obstoječo ponudbo vplivnežev in poskrbita za raznolik, beljakovinsko bogat obrok kjerkoli in kadarkoli.
To sta osnovni setavini zajtrka
Osnovni hranljivi sestavini zajtrka v skledici Lukov super zajtrk (350 g) sta nežno kuhana ajdova kaša in sveži sir skyr. Maline in borovnice pričarajo sočne sadne grižljaje, hrustljavost pa mandljevi lističi. Sladki dodatek medu in liofilizirano jagodičevje, koščki čokolade in mandljeva krema pa beljakovinsko bogat obrok spremenijo v slasten jutranji obrok.
Lukova piščančja jufka (450 g) s tortiljo združuje okuse, ki so zbrani okoli piščančjega kebaba. Zavita tortilja z mehkim piščančjim kebabom, svežim sirom skyr, svežo zelenjavo, ocvrto čebulo, česnom in limoninim sokom. Uravnotežen obrok zagotavlja visoko vsebnost beljakovin (54g/porcijo).
"Pa imam izdelke v Sparovih Hitrotekah tudi jaz! Pri kreaciji receptov sem se zelo potrudil. Moje glavno vodilo je bilo ustvariti okusne prigrizke, ki so tudi zdravi in hranljivi. Z okusi nisem bil preveč divji, ker sem želel pripraviti nekaj, kar bi bilo všeč širšemu krogu ljudi. Zato sem pripravil piščančjo jufko, ki je nabita z zelenjavo, omaka pa je narejena iz skyra za večjo vsebnost beljakovin. Pri super zajtrku sem kot glavno sestavino uporabil ajdovo kašo, da te nasiti s kompleksnimi hidrati in je lahko tudi okusna malica. Za dober okus pa poskrbijo mandlji, med in jagodičevje," so besede, s katerimi je svoje nove izdelke v SPAROVI Hitroteki komentiral Luka Pangos.