1. 4. 2022, 22:00

Ste nam verjeli? Preverite, s čim smo vas potegnili za nos

Shutterstock/fotomontaža

Dan norcev ali dan šaljivcev je skoraj že za nami. Če si še nikogar niste privoščili, imate na voljo zadnji dve uri. Ste brali naše novičke? Pri katerih ste zastrigli z ušesi in podvomili v njihovo verodostojnost?

Prvi april je datum, ko rojstni dan praznuje 6120 Slovencev. Naše uredništvo vam želi vse najboljše! Vse ostale pa upamo, da vas nismo s prvoaprilskimi šalami prepričali, da se še ta vikend povzpnete na Triglav. Pazite, vreme nikakor ne bo primerno za vzpon. 

Naj vam razkrijemo, katere vse novičke NISO BILE RESNIČNE. Četudi bi si marsikdo želel, da bi bile.

Za to, da bi postali "pravi Slovenec ali Slovenka", ne bo treba seči globoko v žep. Triglav še vedno ostaja dostopen za vse in Triglavski narodni park ne bo plačljiv. Upajmo ...

Nihče ni odkril nobene nove pasme. Mešanica med psom in mačko ne obstaja, smo pa s fotomontažo pripravili res izjemno fotografijo, s katero morda celo napovedujemo prihodnost. Kdo ve, kdaj se rodi kakšna takšna plaha živalica.

Prikupen Teddy.

Prikupen Teddy.

Foto: Unsplash (Vianney CAHEN, Miguel F.)

Zimska oblačila bomo počasi pospravili v omare in zadnji čas je, da se začnemo pripravljati na kopalke. Prelepo, da bi bilo res, da so znanstveniki odkrili nov, hitrejši način za popolno odpravo celulita. Rešitev se NE SKRIVA v limoninem olupku. Lahko pa kljub temu še naprej pridno pijete svežo limonado.

Vam je bil všeč naš predsednik Borut Pahor z novo frizuro? Priznamo, iskreno smo se zabavali, ko smo mu pobarvali lase. Morda ideja za poletne dni? 

Borut Pahor presenetil.

Borut Pahor presenetil.

Instagram

Temperature so se sicer res ponovno spustile, sneg je ponekod res pobelil tla, nikakor pa napoved ni tako alarmantna, kot smo zapisali. Smo se pa za trenutek preselili na sankališča in smuščišča.

Slovenski košarkar Luka Dončić in njegova srčna izbranka Ana Maria Goltes sta se spoznala leta 2011, ko je Luka bil star 12, Ana Maria pa 13 let. V zvezi sta od leta 2016. To je vse res. Nista pa se ŠE zaročila. Čeprav nam je ljubezenski roman, ki smo ga napisali, kar všeč.

Zlatko Zahović - po tem, ko se mu je izmuznilo mesto selektorja, da bi slovensko reprezentanco lahko popeljal na evropsko prvenstvo leta 2024, se je najprej spogledoval s Hrvaško, zdaj pa naj bi bil v resnih pogovorih z Barcelono. S španskim klubom naj bi se dogovarjal za mesto glavnega trenerja, smo zapisali, kar pa ni res.

Kdo bo zaigral Madonno v njenem biografskem filmu? Ni še znano, čeprav smo mnenja, da bi Tanja Ribič res lahko bila kos tej pomembni vlogi. 

Patricia Pangeršič je pred kratkim presenetila z novico o svoji zaroki, na poroko se morda res že pripravlja, kdo ve, morda ima zares izbranega modnega oblikovalca za svojo poročno obleko. Ni pa še znano, kdo to bo. Če bo Maja Štamol Drolc, kot smo se pošalili v uredništvu, vas bomo o tem zagotovo obvestili med prvimi.

Hvala, ker nam zaupate! Berite nas še naprej in verjamite našim zgodbam. Ni vsak dan prvi april.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol