E. Č. | 4. 4. 2024, 12:37

Srbski pošasti! 50-letnika truplo male Danke zakopala na deponiji, nato pa skovala načrt, s katerim sta želela ...

ilip Krainčanić/Nova.rs/Goran Srdanov/Nova.rs/osebni arhiv

Znane so vedno bolj in bolj grozljive posledice smrti nesrečne Danke Ilić.

Javnost je pretresel, celo šokiral tragičen zaključek iskanja male Danke Ilić, ki je pred 10 dnevi izginila neznano kam. Vsega dveletna deklica je bila v družbi svoje mame in brata, ko se je nenadoma "vdrla v tla". Sledilo je obsedeno iskanje nesrečne punčke, ki pa je žal ni med živimi. 50-letna delavca vodovodnega podjetja sta priznala zločin, ki je pretresel vse. S službenim vozilom sta pod vplivom alkohola vozila prehitro in zbila Danko Ilić. Slednja naj bi bila po trku še živa, piše Informer, eden od obeh moških naj bi jo nato celo ... zadavil

Truplo nesrečnega dekletca sta moška nato z avtom odpeljala na deponijo, Informer pa zdaj razkriva, da sta "pošasti", kot so ju imenovali, resno razmišljali, da bi truplo celo odkopali in ga prenesli drugam. Daleč stran od dogodka zločina.

"Eden od njiju je rekel, da bo izkopal truplo male Danke in ga skril v svoji vasi, ki leži 36 kilometrov od Bora. Da bo truplo pokopal ob hlevu, poleg gnoja. Odločila sta se zakriti sledi, kot delavca komunalnega podjetja pa na deponiji nista bila sumljiva," je pojasnil urednik Informerja Dragan J. Vučićević.

Policija je dvojec prehitela, danes sta bila aretirana, oba sta zločin že priznala. 50-letnika sodelujeta s policijo, na licu mesta sta pojasnila, kako je prišlo do tragedije. Policija trupla nesrečnega dekletca za zdaj še ni našla.