R.S. | 15. 12. 2022, 20:55

9 let po skrivnostnem izginotju so ga našli mrtvega z drugim imenom

Twitter/coldcasemm

Za njim so leta 2013 izginile vse sledi, skoraj deset let kasneje so preiskovalci ugotovili, da je z novim imenom živel le dve uri stran od svojega doma ...

Robert Hoagland je bil pogrešan od 29. julija 2013. Njegovi bližnji so o izginotju obvestili policijo, saj z letališča ni pobral družinskega člana, prav tako ni prišel v službo. O primeru so takrat poročali po vseh državi, večkrat se je Hoagland znašel na naslovnicah časopisov, o njem so poročale tudi televizijske serije, ki so raziskovale različna izginotja. 

Našli so ga, a z drugim imenom

Pred dnevi so njegovo truplo našli v zaselku Rock Hill v New Yorku. Preiskovalce pa bega dejstvo, da je tam živel pod imenom Richard King. To je družino Hoaglanda popolnoma šokiralo: "Poskušam se spoprijeti s situacijo. Dobili nismo še nobenih dodatnih informacij," je povedal Christopher Hoagland, Robertov sin. Dodal je, da ne ve, kaj bi njegovega očeta lahko spodbudilo k odhodu. 

Ne gre za sumljivo smrt

Policisti so dejali, da pri smrti 59-letnika niso bile vpletene druge osebe. Njegove smrtne ostanke so odpeljali na obdukcijo, ki bo pokazala vzrok smrti. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord