R.S. | 5. 11. 2022, 13:27

Skrivnostno izginotje vrhunskega športnika: pogrešan je že več kot en mesec

Twitter/SkokiPolska

V zadnjem obdobju je imel nekaj težav v zasebnem življenju. Leta 2019 se je poročil s psihoterapevtko Veroniko Pankovo, pred kratkim pa sta se ločila zaradi njegove nezvestobe.

35-letni Antonín Hájek je pogrešan od začetka oktobra. Nekdanji češki vrhunski letalec je pred sedmimi leti končal kariero, še vedno pa drži češki rekord (236 m). Izginotje preiskuje policija, njegova družina je prijavo podala 2. oktobra, poroča Sport.cz. "Iskanje pogrešane osebe se nadaljuje. Moški se odtlej še ni javil," je sporočila tiskovna predstavnica policije Adéla Fialová.

Za njim so izginile vse sledi, ugiba se, da je šel v Malezijo, kjer naj bi poskušal obrniti nov list v življenju. O tem družina ni bila obveščena. V zadnjem obdobju je imel nekaj težav v zasebnem življenju. Leta 2019 se je poročil s psihoterapevtko Veroniko Pankovo, pred kratkim pa sta se ločila zaradi njegove nezvestobe.

Hájek se je upokojil pri 27 letih, po koncu kariere pa je ostal povezan s smučarskimi skoki. Za kratek čas je v začetku leta 2020 vodil moško državno reprezentanco, potem pa je delal s češkimi dekleti. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord