4. 5. 2022, 22:28

Amber Heard obtožila Deppa: "Nikoli ne bom pozabila prvega udarca"

Profimedia

Po udarcu naj bi izgubila ravnotežje in končala na preprogi, Depp pa naj bi se ji potem opravičil. 

Po treh tednih sojenja je igralka Amber Heard končno komentirala svoje obtožbe o zlorabi. Doslej je opisala sanjsko afero z Deppom v prvih skupnih dneh. Zdaj opisuje, kako se je njun odnos spremenil v letu 2012.

Poniževanja in zaničevanje

Trdi, da je Depp izginil za več dni, ko pa se je vrnil, pa je imel o njej zaničevalne in ponižujoče komentarje. Depp naj bi te pripombe imel v kontekstu njenega igranja.

A potem se je vrnil Depp, ki ga je ljubila. "Vrnil se je ta neverjetno prijeten, občutljiv, prijazen, velikodušen človek. Počutila sem se tako ljubljeno," je povedala. 

Trenutek udarca

Heard je opisala trenutek, ko naj bi jo Depp udaril. "Nikoli ne bom pozabila udarca - spremenil mi je življenje," pravi. "Sedela sem na kavču, vse se je zdelo normalno. Pil je in takrat se nisem zavedala, ampak mislim, da je užival kokain.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by COSAS Perú (@cosasperu)

Vprašala sem ga o tetovaži, ki jo ima na roki, zanimalo me je, kaj na njej piše - mislila sem, da je rekel 'Wino'. Smejala sem se, ker sem mislila, da se šali, in takrat me je udaril po obrazu.

Samo strmela sem vanj, še vedno sem mislila, da se bo začel smejati in mi bo rekel, da je to šala. Rekel pa je: Misliš, da je smešno? Jasno je bilo, da ni več šala. Nehala sem se smejati, a nisem vedela, kaj naj storim," je opisala domnevni dogodek. 

Opravičil se ji je 

Amber trdi, da jo je po prvem udarcu ponovno udaril. Izgubila naj bi ravnotežje in končala na preprogi. Po incidentu pravi, da je prejela klice in sporočila od Deppa z opravičilom. Povedala je, da ji je Depp rekel, da je "ubil to pošast" in da nad njo nikoli več ne bo dvignil roke

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Her Gün 1 Yer📍 (@hergun1yer)

Z njim je ostala v razmerju, vendar je Depp spet začel piti in se je začel pojavljati v njeni hiši sredi noči, da bi jo "zasačil" pri varanju in pošiljal nenavadna sporočila.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.