K. Ž. | 17. 4. 2024, 09:40

Se bo srhljiva napoved babe Vange uresničila? Vse kaže na to

Profimedia

Še ena napoved babe Vange se bliža uresničitvi.

Bolgarka baba Vanga je umrla leta 1996, stara 85 let. Vanga, imenovana tudi balkanski Nostradamus, je veljala za eno najbolj znanih svetovnih jasnovidk in je bila čaščena kot živa svetnica. Slepa ženska je napovedala cunami v vzhodni Aziji leta 2004, napade 11. septembra in vzpon ISIS.

Pred smrtjo leta 1996 je napovedala številne dogodke, ki so se dejansko zgodili. Slepa vedeževalka je leto 2024 napovedala kot izjemno turbulentno, poroča oe24. Napovedala je namreč, da naj bi bil ruski predsednik Vladimir Putin žrtev poskusa atentata, nekdanji ameriški predsednik Donald Trump pa naj bi bolehal za skrivnostno boleznijo.

Profimedia

Eskalacija na Bližnjem vzhodu

Po njenih napovedih naj bi se v Evropi letos zgodila vrsta terorističnih napadov, medtem ko naj bi ena 'velika država' preizkušala biološko orožje. Posledično se napetosti stopnjujejo in po besedah slepe vedeževalke lahko privedejo do tretje svetovne vojne.

Predvsem v britanskih medijih se zadnje dni pojavljajo ugibanja, da je baba Wanga napovedala zaostrovanje na Bližnjem vzhodu. Konflikt med Izraelom in Iranom bi lahko prerasel v vojno in celo svetovno vojno.

Vendar žarek upanja ostaja, saj se v preteklosti vse napovedi babe Vange le niso uresničile. Po njenih vizijah naj bi se propad Evrope začel že leta 2016, kar naj bi bila posledica tretje svetovne vojne leta 2010.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord