22. 6. 2022, 19:14

Bizarno: tašča ji je ukradla pozitiven nosečniški test

Fotografija je simbolična.

Profimedia

S taščo sta se med večerjo pogovarjali o otroku, vmes pa je bodoča babica povedala, da je že začela ustvarjati spomine na njega. 

Bodoča mamica je bila zgrožena, ko ji je tašča ukradla uporabljeni test nosečnosti. Tašča ga je želela obdržati zase v spomin na bodočega vnuka. 

Test dobila od sina

Nosečnica je na družbenih omrežjih delila celotno zgodbo o nenavadnem dogodku. "Nedavno sem izvedela, da sem noseča, moj mož in njegova družina pa sta več kot srečna in navdušena. Moj partner je bil že dvakrat pred mano poročen, a 10 let ni mogel imeti otrok. Zato je cela družina še bolj vesela, njegova mama pa bo prvič babica."

Profimedia

S partnerjem sta bila povabljena na družinsko večerjo. S taščo sta se pogovarjali o otroku, vmes pa je povedala, da je že začela ustvarjati spomine na njega. Nosečnica je bila zmedena in moža vprašala, če je tašča kupila kakšno igračo za otroka. 

"Odgovoril mi je, da ni kupila nobene igrače. Potem pa je rekel nekaj, kar me je šokiralo. Mož je iz koša vzel moj rabljen test nosečnosti in ji ga nesel. Vprašala sem ga, če je res to naredil in on je prikimal ter se nasmehnil". 

Bodoča mama je nato možu povedala, da je to nenavadno, saj je bil na nosečniškem testu njen urin.

Profimedia

Mož ji je dejal, da je njena reakcija pretirana. "Po začetnem šoku sem očitala obema, da je to srhljivo in nagnusno, oba pa sta bila prepričana, da sem preveč dramatična."

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol