11. 7. 2023, 17:54 | Vir: STA

FOTO: Nekdanji britanski premier Boris Johnson je že osmič očka (otroka je poimenoval po grškem junaku)

Profimedia

Johnsonova soproga je ob veselem dogodku z javnostjo delila tudi prisrčne fotografije.

Nekdanji britanski premier Boris Johnson je ponovno postal oče, je danes sporočila njegova soproga Carrie Johnson, ki je minulo sredo rodila njunega tretjega otroka in drugega sina. To je sicer že osmi Johnsonov otrok.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carrie Johnson (@carrielbjohnson)

Poimenoval ga je po grškem mitološkem junaku Odiseju

"Dobrodošel na svet Frank Alfred Odysseus Johnson, rojen 5. julija ob 9.15," je 35-letna soproga nekdanjega britanskega premierja zapisala v objavi na Instagramu, ki jo je pospremila s fotografijo, na kateri drži novorojenčka.

"Ali lahko uganete, katero od imen je izbral moj mož," je v šali vprašala, pri čemer je imela v mislih Johnsonovo znano ljubezen do starogrških mitov. "Videti, kako moja starejša dva z veseljem in navdušenjem objemata svojega novega bratca, je nekaj najlepšega. Vsi smo navdušeni," je še dodala.

Profimedia

Tretji zakon in osmi otrok

Prvi sin zakoncev Johnson, Wilfred se je rodil aprila 2020, hčerka Romy pa je na svet prišla decembra 2021. Vmes se je par maja 2021 poročil, s čimer je Johnson, ki je takrat še zasedal položaj premierja, postal prvi britanski predsednik vlade v zadnjih skoraj dveh stoletjih, ki se je poročil med opravljanjem mandata.

To je za 59-letnega Johnsona sicer že tretji zakon in osmi otrok. V prvem ni imel otrok, z drugo soprogo Marino Wheeler pa štiri. Osmi otrok, hčerka, se mu je rodil v še enem razmerju.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol