P.M. | 6. 7. 2023, 15:40

Ostali so odprtih ust: Salma Hayek s fotografijo ob svetovnem dnevu bikinijev skoraj 'zažgala' splet

Instagram/Salma Hayek

Mehiška boginja v Hollywoodu, kot jo imenujejo, vedno navduši, tokrat tudi z zelo pomenljivim zapisom.

56-letna igralka Salma Hayek je včerajšnji svetovni dan bikinija, 5. julij, obeležila z objavo svoje fotografije v bikiniju oziroma dvodelnih kopalkah ob izhodu iz bazena, njeni sledilci pa so takorekoč ponoreli v komentarjih. Salmine kipeče obline, ki jih vedno rada postavi na ogled, so tokrat še bolj prišle do izraza, navdušenje nad njeno postavo na družbenih medijih še kar ne pojenja.

"Tako navdihujoča ženska si, v lepoti se le redko katera lahko kosa s tabo, to je ženska postava," so se glasili le nekateri od komentarjev. Te je zaslediti tudi v Salminem maternem španskem jeziku, ti zvezdnico celo označujejo za "sveto zavetnico mehiških žena."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Številni sledilci so ostali tudi popolnoma brez besed in so objavljali le emotikone ognja in na široko razprtih oči. "Vesel svetovni dan bikinija! Ali lahko verjamete, da bikini obstaja šele 77 let? Upajmo, da jih ne bodo spet prepovedali,'' je ob fotografiji zapisala Salma o tem nepogrešljivem modnem kosu za na plažo ali na bazen, ki gre še danes tistim bolj starokopitnim osebam in tudi nazadnjaškim politikom v nos.

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu