P.M. | 15. 3. 2023, 18:10

Katera jo bolje nosi? Hčerka Salme Hayek na Oskarjih v mamini stari, a glamurozni obleki (FOTO)

Profimedia

 Očitno ji je mamin okus zelo blizu, pa ji tudi tako lepo pristoji? Preverite!

Salma Hayek se je na 95. podelitvi oskarjev znašla v vlogi podeljevalke nagrade v kategoriji za najboljši mednarodni film. Mehiška boginja, kot jo imenujejo mnogi, na rdeči preprogi (ta je bila sicer letos v barvi šampanjca) pogosto nosi kreacije italijanske modne hiše Gucci. To pomembno nalogo jim je zaupala tudi na letošnji podelitvi, za njo pa so izdelali unikatno z bleščicami posuto oranžno večerno obleko, ki je pritegnila mnoge poglede.

Profimedia

Hayekova je s seboj na podelitev pripeljala tudi svojo 15-letno hčerko, ki je zrasla že v pravo damo. Valentina Paloma Pinault, ki jo je igralk rodila v zakonu s francoskim podjetnikom Henryjem Pinaultom, je bila ravno tako na nek način zvezda večera. Za to posebno priložnost si je oblekla mamino rdečo obleko brez naramnic oblikovalca Isaaca Mizrahija iz leta 1997. Če izračunamo, jo je njena zvezdniška mama nosila deset let pred njenim rojstvom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista Estilo (@revista_estilo)

Mama in hči sta večino večera preživeli skupaj, razen ko je Salma stopila na oder. Seveda ni šlo brez ugibanj, ali je Valentina Paloma bolj podobna mami ali očetu. Zaradi njenih svetlih las bi lahko morda na prvi pogled podobnosti z mamo celo spregledali in pomislili, da gre za igralski kolegici.

Novo na Metroplay: Pogovor z Borutom Pahorjem | N1 STUDIO