R.S. | 11. 4. 2023, 09:22

Zloba ne pozna meja: fitnes vplivnica po hčerkini smrti na udaru kritik

Instagram/inaandthepeanuts

40-letnica se je veselila povečanja družine, vendar je morala zaradi hčerkine bolezni prekiniti nosečnost. 

Ina Schnitzer je fitnes vplivnica, ki je v Nemčiji znana pod vzdevkom Yoga Jordan. Nedavno je 40-letnica v 16. tednu nosečnosti izgubila hčerko Ellah. Na družbenih omrežjih je objavila fotografijo, na kateri pokojno hčerko drži v naročju, zraven pa je zapisala: "Moja mala Ellah, zdaj si zvezdica. Čeprav smo lahko s teboj preživeli le trenutek, je bil to za nas zelo dragocen čas. Vedno boš v naših srcih, moj mali angelček."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WELLNESS | HEALTHY FOOD (@inaandthepeanuts)

Fotografija je ganila mnoge, drugi pa so menili, da morajo povedati svoje (nezaželeno) mnenje. "Žal mi je. Čutim tvojo bolečino. Naslednjič bi bilo morda bolje, da bi manj telovadila. Tvoj cilj mora biti rojstvo zdravega otroka. Treba ga je, ko je še v trebuhu, varovati," se glasi eden izmed neuvidevnih komentarjev.

40-letnica se je na komentar odzvala. "Med nosečnostjo zagotovo nisem pretiravala. Tisočkrat bolj previdna sem bila, saj sem že lansko poletje izgubila otroka," je zapisala in pojasnila, da je bila njena hčerka bolna: "O tem sploh nisem želela govoriti. A so me v to prisilili, saj ni šlo za splav. Morala sem jo izpustiti, druge možnosti nisem imela. Bila je bolna. Igra narave, ki je zelo redka."

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord