A. B. | 2. 9. 2022, 20:13

FOTO: Voznik luksuznega avtomobila, vrednega več kot 15 milijonov evrov, v Zagrebu povzročil prometno nesrečo

Facebook/Supercar Owners Circle/Twitter/Dani/fotomontaža

Zagrebčani in vsi, ki so se zbrali pred katedralo v prestolnici, so imeli priložnost uživati ​​v pogledu na nekatere najdražje avtomobile današnjega časa. Mimoidoče je prestrašil eden izmed njih, ki je čelno trčil v nasproti vozeče vozilo. 

Po podatkih zagrebške policijske uprave se je v popoldanskih urah zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili.

V nesreči je bil udeležen eden od avtomobilov, ki so prišli v Zagreb na dogodek 'Supercar Owners Circle Croatia 2022'.

Čeprav je ob nesreči nastala le materialna škoda, je eden izmed mimoidočih, ki je želel posneti neverjetne avtomobile, v objektiv ujel tudi trenutek trka. Na posnetku lahko vidimo in slišimo, kako je luksuzni avtomobil črne barve čelno trčil v nasproti vozeče vozilo. 

Materialne posledice sicer na avtomobilu naj po poročanju hrvaških medijev ne bi bile previsoke, mnogi domačini pa so si z zaskrbljenostjo v očeh ogledali posledice prometne nesreče, v kateri nihče izmed potnikov uradno ni bil poškodovan. 

Na ogled tudi najdražji avtomobil na svetu 

V Zagreb je sicer prispel tudi najdražji avtomobil na svetu bugatti la voiture noire, za katerega je neimenovani lastnik plačal 17,6 milijona evrov. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord