Ž.A. | 21. 4. 2022, 21:05

NENAVADNA ideja, s katero so se odločili obeležiti 70 let vladanja kraljice Elizabete II.

Profimedia

Ste kdaj razmišljali o mini različici Kraljice Elizabete II.? Mogoče ali pa tudi ne ... so pa idejo realizirali in podobnost je neverjetna! Prepričajte se sami.

Platinasti jubilej kraljice Elizabete II.

Verjetno že veste, da je kraljica letos praznovala 70 let vladanja in se s tem dosežkom zapisala zgodovino. Na kraljevem dvoru so se odločili, da v sodelovanju z Mattelom, ki je predstavil prav posebno verzijo kraljice.

Predstavljamo vam ... Kraljico Elizabeto II. Barbie! 

Res je! Na njen 96. rojstni dan, je izšla njena mini različica v obliki Barbike. Navdušeni smo nad njuno neverjetno podobnostjo.

Profimedia

Lutko kraljice so oblekli v njeno uradno obleko iz slonovine, tiaro po vzoru tiste iz njenega poročnega dne in modri trak, ki je okrašen z okraski po naročilu. 

Roza okrasek je simbol tistega, ki ga je kraljici dal njen oče George VI, bledo moder okrasek pa simbol tistega, ki ji ga je izročil njen ded George V.

Srebrna broška pod trakom pa predstavlja najvišji viteški red v Združenem kraljestvu.

So pozabili na stvar, ki poleg nekaterih drugih stvari najboljše opisuje kraljico?
Profimedia

Nekateri so se pošalili, da so kraljici pozabili dodati majhnega korgija, ki bi predstavljal kraljičino ljubezni do te vrste pasme psov. Znano je namreč, da so njeni psi korgiji in če niste vedeli – nima samo enega.

Lutka bo naprodaj v škatli, ki jo je navdihnila Buckinghamska palača in je narejena s 3D tehniko. Prav tako so dodali prestol in rdečo preprogo prestolne sobe. Celotna podoba temelji na portretu, ki je bil izdelan v čast njene 60. letnice vladanja.

Profimedia

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord