R. K. | 19. 5. 2023, 17:22

FOTO: Pol milijarde evrov vredno jadrnico slavnega bogataša po novem krasi prsata skulptura (poglejte, koga predstavlja)

Profimedia/fotomontaža

Eden najbogatejših ljudi na svetu je presenetil z nenavadnim okraskom, ki krasi njegovo pregrešno drago plovilo.

Ustanovitelj Amazona in eden najbogatejših Zemljanov Jeff Bezos si lahko privošči, karkoli mu poželi srce. Tokrat je presenetil z zanimivo skulpturo, ki krasi njegovo skoraj pol milijarde evrov vredno jadrnico. Na njenem premcu se je namreč pred kratkim pojavil lesen kip, ki je narejen po podobi njegovega dekleta Lauren Sanchez, kar je pritegnilo nemalo pozornosti.

Poudarek tudi na prav posebnem simbolu

59-letni milijarder je leseni umetnini dodal poseben simbol, ki se imenuje Koru in izhaja iz maroške kulture. Simbol, ki je podoben v spiralo zavitemu listu in simbolizira novo življenje, rast, moč in mir, se nahaja na ogrlici, ki jo kip Sanchezove nosi okoli vratu. Simbol naj bi imel za njuno zvezo prav poseben namen, piše 24ur.com.

Profimedia

Spomnili so, da je Bezos maroški simbol objavil že v začetku leta, ko je na Instagramu delil nekaj fotografij z novoletne zabave.

Pojavil se je na zadnji fotografiji v seriji, v objavi pa je avtor pripisal, da so se med praznovanjem zelo zabavali, "vendar je novo leto tudi odličen čas za pregled in osredotočanje na osebno rast, prenovo, preporod in pozorno spremljanje vsakega trenutka svojega življenja. Dobro in slabo. Vse to. Praznujte in rastite," je zapisal.

Njuna ljubezen vzcvetela kmalu po njegovi ločitvi

Par je v zvezi od leta 2019, skupaj pa se udeležujeta številnih zabav in družabnih dogodkov. Njuna zveza je postala javna le nekaj mesecev po tem, ko se je milijarder po 25 letih zakona ločil od nekdanje žene MacKenzie Scott.

Profimedia

Par je očitno zelo zaljubljen. Shancezova je Bezosa v eni od svojih objav na Instagramu opisala kot človeka, "ki se vsako jutro zgodaj zbudi, da pripravi zajtrk za otroke, da se lahko smejijo in pogovarjajo o življenju in znanosti ter o tem, kako narediti ta svet boljši. Moje oči to vidijo," so njene besede navedli pri 24ur.com.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol