R. K. | 19. 5. 2023, 14:38

Velja za eno najlepših Zemljank, zdaj je s svojim videzom popolnoma šokirala: bi jo sploh prepoznali? (FOTO)

Profimedia

Marsikdo je opazil, da je slavna manekenka pridobila nekaj dodatnih kilogramov, še posebej pa je bodel v oči njen popolnoma spremenjen obraz.

Ena največjih lepotic iz sveta mode je na filmskem festivalu v Cannesu šokirala s popolnoma spremenjenim videzom. Obraz manekenke, v katero so bile na premieri najnovejšega filma o pustolovskem arheologu Idiani Jonesu uprte vse oči, je bil na presenečenje vseh videti čisto drugačen, kot smo ga vajeni, marsikdo pa je opazil, da je pridobila tudi nekaj dodatnih kilogramov.

Jo bomo znova gledali na ikonični modni reviji?

Brazilka je na rdeči preprogi nosila oprijeto črno obleko, največ pozornosti pa je pritegnila velika rumena pentlja, ki se ji je razlegala čez hrbet in ji segala do tal. V središču pozornosti je bila predvsem zaradi morebitne vrnitve na modne brvi kot model znamke spodnjega perila Victoria's Secret. Kot njihov model je namreč tudi zaslovela.

Profimedia

A eno najspektakularnejših modnih revij, ki so jo pred televizijskimi zasloni spremljali gledalci z vsega sveta, so leta 2018 ukinili, 41-letna Adriana Lima pa se je od znamke takrat čustveno poslovila, piše Dnevnik.hr

Zdaj so pri modnem velikanu napovedali veliko vrnitev revije, njen del pa naj bi spet bila tudi slavna manekenka, ki je dogodek že petkrat odprla, in sicer v letih 2003, 2007, 2008, 2010 in 2012. V karieri je sodelovala tudi z drugimi priznanimi imeni iz sveta mode, na primer z Giorgiom Armanijem, Vero Wang, Louisom Vuittonom, Prado, Christianom Diorjem in Anno Sui.

Vsak dan trenira in se bori

Marsikoga je velika vrnitev slavne Brazilke zanimala tudi zaradi dejstva, da je lani povila svojega tretjega otroka. S partnerjem Andrejem Lemmersom sta namreč dobila sina Cyana Lima Lemmersa, iz prejšnje zveze s srbskim košarkarjem Markom Jarićem pa ima tudi dve hčerki, 12-letno Valentino in 9-letno Sienno, so spomnili pri omenjenem mediju. 

Profimedia

Glede spremenjenega videza je pojasnila, da je to le prehodno obdobje po rojstvu otroka, ki je bil zanjo velik blagoslov. "Vsako telo ima drugačen odziv med nosečnostjo in po njej," je dejala in dodala, da vsak dan trenira in se bori. Priznala je, da obstajajo trenutki, ko ni popolnoma prepričana vase in da se vsak dan spomni, da je tudi ona le človek. "Z leti se telo drugače odzove, ampak nič hudega, učim se," je dejala.

Marsikdo pa je opazil tudi spremenjene poteze na njenem obrazu in se vprašal, ali ni bila nemara podvržena lepotnim popravkom, so še zapisali pri Dnevnik.hr.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.