P.M. | 5. 9. 2022, 13:49

Govorice o ločitvi Baracka in Michelle Obama vse glasnejše, živita narazen?

Profimedia/fotomontaža

Veljata za enega najbolj zglednih ameriških parov. Čeprav naj bi se težave v njunem zakonu po poročanju nekaterih medijev pojavile že pred leti, naj bi tokrat zares počilo ... 

Nekdanji predsednik ZDA Barack Obama in nekdanja prva dama Michelle Obama naj ne bi več živela skupaj, je poročalo več ameriških tabloidov in spletnih strani. Pisanja o težavah v njunem zakonu naj bi se začela že pred tremi leti, najprej je o tem poročala spletna stran Globe.

Revija Globe Magazine pa tokrat v svoji najnovejši izdaji trdi, da par živi ločeno ter da trenutno poteka sodni postopek glede ločitve. Ob tem tudi navajajo, da so srž njunega spora vse večja nestrinjanja glede razkošnega življenjskega sloga njunih hčerk. Sasha in Malia naj bi namreč preveč radi zapravljali denar v prestižnih restavracijah, za drage obleke in potovanja.

Mlajšo Obamovo hčerko Sasho so ujeli, ko je vidno slabe volje zapuščala dom.

Mlajšo Obamovo hčerko Sasho so ujeli, ko je vidno slabe volje zapuščala dom.

Profimedia

Z ločenim življenjem naj bi reševala zakon

Medtem Entertaintimes navaja, da se zakonca skušata izogniti ločitvi ter da zaradi prevelikih nestrinjanj in preveč razgretega ozračja med njima živita vsak na svojem koncu države. 

Ob tem je neimenovani vir, ki naj bi družino dobro poznal, povedal: "Kadar koli sta skupaj, se zdi, da si gresta na živce. Čeprav pred kamerami igrata zgledno zakonsko življenje, se razpoke kažejo."

Par, ki se je spoznal leta 1989 v čikaški odvetniški pisarni, poročil pa leta 1992, novice o ločitvi še ni komentiral. Vendar pa je Michelle na svojem Twitter profilu Baracku ob rojstnem dnevu zapisala: "Vse najboljše mojemu najdražjemu. Življenje s tabo je vsako leto boljše, vedno sem ponosna nate. Ljubim te."

Ima Michelle previsoke ambicije?

Nekateri mediji tudi pišejo, da bi razlog za napetosti med njima lahko bile tudi "hollywoodske sanje" Michelle Obama. Posredi naj bi bila njena velika želja, da bi s svojo produkcijsko hišo Higher Ground osvojila filmsko meko.

"Michelle si neizmerno želi postati eno velikih imen v Hollywoodu in nima časa poslušati Barackovega stokanja o politiki," je dodal vir. 

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ