P.M. | 4. 10. 2022, 16:28

Je res, da se ločujeta? Obama pojasnil, kaj se dogaja

Profimedia

Številni svetovni mediji so poročali o tem, da zaradi številnih nestrinjanj že lep čas ne živita več skupaj. Se njune poti dokončno razhajajo?

Govorice o težavah v njunem zakonu so se začele že pred tremi leti, o tem je najprej poročala spletna stran Globe. Da nekdanji predsednik ZDA Barack Obama in nekdanja prva dama Michelle Obama ne živita več skupaj, je nedavno ponovno poročalo več ameriških tabloidov in spletnih strani. 

Sedaj se je na Twitterju oglasil Obama in z objavo ovrgel vse govorice. Zapisal je: "Miche, po 30 letih ne vem natančno, zakaj si videti popolnoma enako, jaz pa ne. Vem, da sem tisti dan zadel na loteriji – boljšega življenjskega sopotnika si ne bi mogel želeti. Srečno obletnico, srček!" je zapisal.

Par, ki se je spoznal leta 1989 v čikaški odvetniški pisarni, poročil pa leta 1992, govoric o ločitvi v preteklosti ni komentiral. Tudi Michelle je predhodno na svojem Twitterju Baracku ob rojstnem dnevu namenila le sladke in ljubezni polne besede: "Vse najboljše mojemu najdražjemu. Življenje s tabo je vsako leto boljše, vedno sem ponosna nate. Ljubim te."

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol