24. 12. 2022, 14:00

Na smrt bolan televizijski voditelj svojim otrokom ne bo povedal, da je to njegov zadnji božič

Profimedia

Z ženo Jessico ima triletnega sina Rexa ter dveletna dvojčka Rafa in Cormaca. Pravi, da se je ženi opravičil, ker jo bo moral zapustiti ter da je popolnoma osredotočen na družino.

49-letni britanski televizijski voditelj Jonnie Irwin ima pljučnega raka, ki se je razširil v možgane. Svojo bitko z rakom je Irwin sprva skrival, a potem, kar se mu je zgodilo, se je odločil javno spregovoriti. Nedavno je medijem razkril, da so ga po diagnozi raka šefi odpustili iz priljubljene oddaje A Place In The Sun (Kraj pod soncem), ki jo je vodil od leta 2004. Irwin se je od leta 2010 pojavljal tudi v oddaji BBC One Escape to the Country (Pobeg na podeželje).

Zadnji božič

Z ženo Jessico ima triletnega sina Rexa ter dveletna dvojčka Rafa in Cormaca. Pravi, da se je ženi opravičil, ker jo bo moral zapustiti ter da je popolnoma osredotočen na družino. "Želim si ustvariti čudovite skupne trenutke, morda se bodo otroci nekoč spomnili, da je bilo njihovo otroštvo lepo," je povedal pred kratkim. 

Svojim otrokom ne bo povedal, da bo to verjetno njegov zadnji božič. Na vprašanje, ali njegovi otroci razumejo, v kako slabem stanju je, je za Daily Mail dejal: "Ne še. Ko bom bolj slaboten ali več dni v postelji, bodo mogoče ugotovili".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Becca Barr Management Ltd (@beccabarrmanagement)

"Ne veselim se klepeta z Rexom (najstarejšim sinom). Še vedno razmišljamo o tem. Naučil sem se, da je najbolje, da ne narediš ničesar, če nisi prepričan." 49-letnik se boji, da se ga njegovi otroci, zlasti dvojčka, ne bodo spomnili, ko bo umrl. "Imel sem veliko dozo realnosti. Raka ne bom premagal. Ljudje mi pravijo, da ga bom, a ga najverjetneje ne bom," je še povedal. 

Spomini so pomembnejši od igrač 

S partnerko sta se letos odločila, da otrokom za praznike ne bosta kupila veliko igrač - namesto tega se bodo odpravili na izlet v Legoland in Pippa Pig World, saj verjameta, da so spomini pomembnejši od materialnih dobrin. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord