N. V. | 4. 7. 2022, 17:41

Kam smo prišli? Kozmetični salon nagrajuje, če na plaži fotografirate nepopolne ženske zadnjice

Profimedia

Kaj menite o nagradni igri salona iz Hrvaške: ponujajo nagrado, v zameno za slike ženskih zadnjic na plaži?

Bi fotografirali zadnjo plat neznanih žensk in deklet v kopalkah na plaži zaradi nagradne igre? To je, po poročanju hrvaškega portala Najnovijevesti.info, svoje stranke pozval zagrebški kozmetični salon in s tem na noge dvignil mnoge ženske, ki letos želijo dopustovati na hrvaški obali.

K fotografiranju zadnjic je salon pozval preko Instagrama: "Odprli smo uradno nagradno igro za fotografije s plaže "tistih, ki še niso prišle k nam". Prosim vas, da se ne jezite, naš cilj ni nikogar osramotiti, ampak motivirati ostale, zato vzemite to kot šport ... Obrazov seveda ne boste videli in avtorji fotografij bodo ostali znani samo našemu 'uredništvu'."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Seksizam naš svagdašnji (@seksizamnassvagdasnji)

Tako so pozvali naj slikajo zadnjice žensk, ki bi potrebovale njihov tretma za oblikovanje telesa. 

Sporna nagradna igra

Zagrebški kozmetični salon namreč ponuja storitve vakuumskih tretmajev, ki naj bi pomagali pri oblikovanju trebuha in zadnjice.

Zaradi sporne nagradne igre je lastnico doletela prijava policiji, a ta brezbrižno brani, češ, da ljudje več ne znajo prenesti šale, ter za odziv javnosti in medijev nimajo časa. 

Odziv na nagradno igro

Kmalu po sporni objavi na družbenih omrežjih se je razvnel pravi vihar, nagradno igro pa so številni označili za seksistično in neokusno.

Razburjene niso le ženske, hrvaški mediji pišejo, da so na nogah tudi moški. Seksistično nagradno igro pa so komentirali že mnogi hrvaški vplivneži:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Slišković Goleš (@ninasliskovicgoles)

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord