R.S. | 5. 2. 2023, 20:23

Kate Middleton je s fotografijo iz otroštva raznežila splet

Profimedia

"Veseli bi bili, če bi ta konec tedna vsi preživeli čas s prijatelji, družinami, sodelavci in skupnostmi ter se pogovarjali o svojem zgodnjem otroštvu in o tem, kako so oblikovali vaša življenja," je zapisala. 

41-letna Kate Middleton je začela kampanjo, ki poudarja pomen zgodnjega otroštva. S sledilci je zato delila fotografijo sebe kot dojenčka, ki jo je posnela njena mati, Carole Middleton. Na fotografiji nežno grabi obraz svojega očeta. Zraven fotografije je zapisala: "Obrazi so otrokova najboljša igrača."

"Začeli smo kampanjo #ShapingUs, s katero si želimo povečali zavest o ključni vlogi, ki jo imajo naša zgodnja leta pri oblikovanju preostanka naših življenj," je še zapisala. "Veseli bi bili, če bi ta konec tedna vsi preživeli čas s prijatelji, družinami, sodelavci in skupnostmi ter se pogovarjali o svojem zgodnjem otroštvu in o tem, kako so oblikovali vaša življenja." 41-letnica je ob priložnosti povabila tudi druge, naj delijo svoje fotografije med 0 in 5 letom starosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Foundation Centre for Early Childhood (@earlychildhoodcentre)

Ni ji najlažje

Januarja je Kate Middleton pretresla knjiga princa Harryja, ki je dvignila ogromno prahu. V njej Harry razlaga podrobnosti o njegovem življenju in življenju kraljeve družine. Med drugim je brata Williama obtožil fizičnega napada. "Zgrabil me je za ovratnik, mi strgal verižico in me vrgel na tla," je zapisal.

Knjiga je povzročila pravi razkol - medtem ko so nekateri ostro obsojali izdajo knjige, so drugi potezo Harryja podprli. Dejstvo pa ostaja - vsem članom britanske kraljeve družine je posledično padla priljubljenost. Največji upad priljubljenosti beleži princ William. Čeprav je še vedno najbolj priljubljen član kraljeve družine, mu je priljubljenost vseeno padla za kar 8 odstotkov.

Kate Middleton je priljubljenost padla za 7 odstotkov in si sedaj drugo mesto deli s princeso Anne.

Za člane kraljeve družine je ključno, da v javnosti ohranjajo dobro podobo - ker kraljevo družino financirajo davkoplačevalci. Tako se vsi člani kraljeve družine trudijo (z različnimi obiski in dobrodelnostjo), da bi bi bili prikazani v karseda dobri luči.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord