R.S. | 27. 7. 2023, 12:24

Kate Middleton pokazala svoj pravi obraz (ni tako nedolžna, kot se zdi)

Profimedia

Vedno nasmejana princesa v resnici ni tako topla oseba, kot se kaže v javnosti. 

Kate Middleton velja za izjemno priljubljeno članico kraljeve družine. Ženo princa Williama številni hvalijo zaradi njene topline, nasmejanosti, prav tako pa jo Britanci smatrajo za modno ikono. Na družbenih dogodkih si pogosto vzame čas za oboževalce in jim nameni nekaj lepih besed. Pa je to res pravi obraz valižanske princese?

Znano je namreč, da kraljevo družino financirajo davkoplačevalci, zato se morajo člani kraljeve družine čim bolj truditi, da ohranijo svojo priljubljenost. Kate Middleton to uspeva že več kot desetletje. Britanci menijo, da si princ William preprosto ne bi mogel izbrati boljše žene. 

Princ William in Kate Middleton sta se poročila leta 2011, skupaj pa imata tri otroke.

Princ William in Kate Middleton sta se poročila leta 2011, skupaj pa imata tri otroke.

Profimedia

Neizprosna ženska? 

Valentine Low, poznavalec dvora, pa opozarja, da ni vse tako, kot se zdi. Trdi, da je 41-letnica pravzaprav neizprosna ženska in da se tisti, ki menijo, da je precej medlega značaja, motijo. Valižanska princesa naj bi imela dober razlog za neizprosnost - zaveda se, da bo nekoč kraljica, poroča Page Six. 

Ves čas naj bi razmišljala o dolgoročni varnosti, moči in stabilnosti družine kot institucije. Zato jo je tudi izdaja knjige princa Harryja januarja letos zelo razburila. Izdaja knjige je sicer za kratek čas njeno priljubljenost znižala za sedem odstotkov. Kraljevo družino je tudi razburila trditev, da so med njimi rasisti (to sta namreč trdila princ Harry in Meghan Markle). Valižanska princesa naj bi bila po trditvah Lowa tista, ki je želela, da se v sporočilu za javnost uporabi stavek "spomini se lahko razlikujejo" in tako posejala dvom o resničnosti izjav zakoncev Sussex.

Profimedia