R.S. | 23. 11. 2022, 12:01 | Vir: STA

Ko poplave niso razlog za slabo voljo: Hrvata sta deskala na poplavljenem nabrežju (VIDEO)

Posnetek zaslona/YouTube/

Čeprav se je Dalmacija zaradi močnega deževja in vetra soočala s številnimi težavami, to ni motilo dveh Dalmatincev, ki sta na poplavljenem nabrežju deskala.

Močno deževje in veter sta prizadela velik del hrvaške obale. Poplave so zajele Pulj, Reko, otok Cres, Umag in Rovinj, poplavljalo je tudi v Šibeniku in Vodicah, poročajo lokalni mediji. Državni hidrometeorološki zavod je za celotno jadransko obalo včeraj razglasil rdeči alarm oziroma izjemno nevarno vreme.

Zaradi plime je voda zalila središče Rovinja, vdrla je v nekatere kavarne in restavracije, s podobnimi težavami so se soočali v Umagu. O težavah zaradi obilnih padavin so poročali tudi iz Poreča. Zaradi poplavljenih cest so ustavili promet na državni cesti med Novigradom in Porečem.

Nista se pustila motiti

Čeprav se je Dalmacija zaradi močnega deževja in vetra soočala s številnimi težavami, to ni motilo dveh Dalmatincev, ki sta na poplavljenem nabrežju deskala. Na hrvaškem otoku Šolta je moški desko privezal na avtomobil in deskal po sprehajalni poti ob obali. V naselju Vranjic v mestu Solin jo je uporabil kot sup in veslal po poplavljenem območju

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.